Recent Movies

Filma Me Titra Shqip

nje vend ku do gjeni Filma me titra shqip me te fundit dhe gjithashtu filmat klasike te cilet kane ngerlur ne histori!keto filma do vijne tek ju me shume mundesi shkarkimi dhe shikimi :)! Na vizitoni per me teper :)!
nje vend ku do gjeni Filma me titra shqip me te fundit dhe gjithashtu filmat klasike te cilet kane ngerlur ne histori!keto filma do vijne tek ju me shume mundesi shkarkimi dhe shikimi :)! Na vizitoni per me teper :)!

Resident Evil: Retribution (2012) Me Titra Shqip

Alice i bashkohet levizjes se rezistences ne luften e vazhdueshme kunder korporates Umbrella!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Alice i bashkohet levizjes se rezistences ne luften e vazhdueshme kunder korporates Umbrella!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Devil's Playground (2010) Me titra Shqip

Ndersa Bota po perpiqet ti mbijetoje nje Apkalipsi nga Zombit,Cole nje ish mercenar po ndjek te vetemin qe mund te prodhoje kuren.Ne rrugen e tij nuk jane vetem Kinibalet njeri grenes por rreziku me i madh jane vete njerzit..

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Ndersa Bota po perpiqet ti mbijetoje nje Apkalipsi nga Zombit,Cole nje ish mercenar po ndjek te vetemin qe mund te prodhoje kuren.Ne rrugen e tij nuk jane vetem Kinibalet njeri grenes por rreziku me i madh jane vete njerzit..

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

The Mechanic (2011) Me titra Shqip

Jason Statham është një vrasës me pagesë (hit-man më me kuturë) që egzekuton sipas porosive. Vrasjet e tij bëhen me urdhërin e një kompanie, synimet e së cilës nuk janë të çarta, por paratë që paguajnë janë shumë. Kur mentori dhe miku i tij i ngushtë (Donald Sutherland) vritet, ai vë në punë veten e tij që të gjejë fajtorët dhe të hakmerret për të. Gjërat ngatërrohen akoma më tepër kur djali i të vrarit (Ben Foster) i afrohet atij në mënyrë që të gjejnë sëbashku fajtorët dhe të hakmerret. Edhe pse punon gjithmonë i vetëm, nuk do të kundërshtojë ndihmën e djaloshit entuziazt por të papërvojë dhe sëbashku... do të vrasin njerëz me duzina.....

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Jason Statham është një vrasës me pagesë (hit-man më me kuturë) që egzekuton sipas porosive. Vrasjet e tij bëhen me urdhërin e një kompanie, synimet e së cilës nuk janë të çarta, por paratë që paguajnë janë shumë. Kur mentori dhe miku i tij i ngushtë (Donald Sutherland) vritet, ai vë në punë veten e tij që të gjejë fajtorët dhe të hakmerret për të. Gjërat ngatërrohen akoma më tepër kur djali i të vrarit (Ben Foster) i afrohet atij në mënyrë që të gjejnë sëbashku fajtorët dhe të hakmerret. Edhe pse punon gjithmonë i vetëm, nuk do të kundërshtojë ndihmën e djaloshit entuziazt por të papërvojë dhe sëbashku... do të vrasin njerëz me duzina.....

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

G-Force (2009) Dubluar Ne Shqip

Nje Skuader e specializuar e Minjve Guinea do ndaloje nje bilionere te djallezuar qe te pushtoje boten.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Nje Skuader e specializuar e Minjve Guinea do ndaloje nje bilionere te djallezuar qe te pushtoje boten.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Mbreti Luan 3 - Hakuna Matata (2004) Dubluar

Timon dhe Pumba, dy heronjtë qesharakë të xhunglës në një film të ri , me aventura, muzikë të këndshme dhe humor të shumtë, që do ju tërheqë shumë. Ndjeni ritmin e HAKUNA MATAT's , këndoni këngën e re të Elton Xhon dhe Tim Rais «That s All I Need» dhe lëshoni veten ne nje udhetim mbrapsht në të kaluarën e largët. Në këtë aventurë shikoni se si u njohen Timoni dhe Pumba, se si u bënë shokë me Simbën e vogël dhe se si e ndihmuan atë të shpëtonte mbretërinë e tij nga Skar. Brenda në historinë e tyre do njihni dhe disa skena te njohura nga Mbreti i Luanëve, por që tani shfaqen ndryshe duke i parë ato nëpërmjet syve të Timonit dhe Pumbës , që i vështrojnë me mënyren e tyre të papërsëritshme. Njihni gjithashtu dhe dy personazhe te rinj ( Mamanë e Timonit dhe xhaxha Maksin) dhe pregatituni për një aventurë muzikale, speciale, në xhungël....

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0318403/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Uploaded

Timon dhe Pumba, dy heronjtë qesharakë të xhunglës në një film të ri , me aventura, muzikë të këndshme dhe humor të shumtë, që do ju tërheqë shumë. Ndjeni ritmin e HAKUNA MATAT's , këndoni këngën e re të Elton Xhon dhe Tim Rais «That s All I Need» dhe lëshoni veten ne nje udhetim mbrapsht në të kaluarën e largët. Në këtë aventurë shikoni se si u njohen Timoni dhe Pumba, se si u bënë shokë me Simbën e vogël dhe se si e ndihmuan atë të shpëtonte mbretërinë e tij nga Skar. Brenda në historinë e tyre do njihni dhe disa skena te njohura nga Mbreti i Luanëve, por që tani shfaqen ndryshe duke i parë ato nëpërmjet syve të Timonit dhe Pumbës , që i vështrojnë me mënyren e tyre të papërsëritshme. Njihni gjithashtu dhe dy personazhe te rinj ( Mamanë e Timonit dhe xhaxha Maksin) dhe pregatituni për një aventurë muzikale, speciale, në xhungël....

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0318403/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Uploaded

Mbreti Luan 2 Krenaria e Simbas (1998) Dubluar

The Lion King 2: Simba's Pride (1998) Dubluar ne Shqip Fuqia dhe madhështia e te vleresuarit me Oscar, e kryeveprës së Disney "Mbreti i Luaneve"- rikthehet në edicionin e ri të MBRETIT TE LUANEVE 2: MBRETËRIA E SIMBËS, te pjesës së dytë të trilogjisë. Njihuni me Kiarën dhe Kovun, brezin më të ri të Shkëmbit Krenar, përjetoni fuqinë e Dashurisë së Vërtetë dhe qeshni me gafat e panumëueshme të Timonit dhe Pumbës! Kiara e vogël, vajza kokëshkëmbe e Simbës dhe pasardhësja e thronit është dashamirëse e aventurave. Duke eksploruar livadhet që ndalohet rreptesisht të shkojë, takon rrugaçin Kovu, një luan të vogël që ndjek gjurmët e Skar. Të dy të vegjlit duke u munduar të gjejnë vendin e tyre në "Ciklin e Jetës", vënë re se vetëm ata të dy munden të risjellin paqen dhe dashurinë në tufën e tyre! Duke eksploruar livadhet që ndalohet rreptesisht të shkojë, takon rrugacin Kovu, një luan të vogël që ndjek gjurmët e Skar. Të dy të vegjlit duke u munduar të gjejnë vendin e tyre në "Ciklin e Jetës", vënë re se vetëm ata të dy munden të risjellin paqen dhe dashurinë në tufën e tyre!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0120131/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Uploaded

The Lion King 2: Simba's Pride (1998) Dubluar ne Shqip Fuqia dhe madhështia e te vleresuarit me Oscar, e kryeveprës së Disney "Mbreti i Luaneve"- rikthehet në edicionin e ri të MBRETIT TE LUANEVE 2: MBRETËRIA E SIMBËS, te pjesës së dytë të trilogjisë. Njihuni me Kiarën dhe Kovun, brezin më të ri të Shkëmbit Krenar, përjetoni fuqinë e Dashurisë së Vërtetë dhe qeshni me gafat e panumëueshme të Timonit dhe Pumbës! Kiara e vogël, vajza kokëshkëmbe e Simbës dhe pasardhësja e thronit është dashamirëse e aventurave. Duke eksploruar livadhet që ndalohet rreptesisht të shkojë, takon rrugaçin Kovu, një luan të vogël që ndjek gjurmët e Skar. Të dy të vegjlit duke u munduar të gjejnë vendin e tyre në "Ciklin e Jetës", vënë re se vetëm ata të dy munden të risjellin paqen dhe dashurinë në tufën e tyre! Duke eksploruar livadhet që ndalohet rreptesisht të shkojë, takon rrugacin Kovu, një luan të vogël që ndjek gjurmët e Skar. Të dy të vegjlit duke u munduar të gjejnë vendin e tyre në "Ciklin e Jetës", vënë re se vetëm ata të dy munden të risjellin paqen dhe dashurinë në tufën e tyre!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0120131/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Uploaded

Mbreti Luan (1994) Dubluar ne Shqip

The Lion King (1994) Dubluar ne Shqip Simba është një luan i guximshëm i patrembshëm i cili do të bëhet mbret, duke ndjekur trashëgimninë e babait të tij, mbretit Musafa. Por Skar, xhaxhai i tij inatçar ka planet e veta përsa i përket mbretërisë, ai do që të bëhet vetë mbreti luan, ai vendos që të shkaktojë vdekjen e vëllait të tij Mufasa , dhe të imponojë tek djali i tij Simba qe të besojë se ai është shkaktari i vdekjes së babait tij dhe ta detyrojë atë të largohet nga lugina e luanëve. I vetëm dhe i mbushur me faje Simba largohet drejt një bote të panjohur. Së shpejti ai do gjejë dhe do fitojë miqësinë e Timonit dhe të Pumbës. Karakteri i lirë dhe aventurier i të cilëve do të kalojë edhe tek Simba në një përditshmëri me stil «Hakuna Matata», deri në momentin kur Nala, shoqja e tij e fëmijërisë, e cila vjen përsëri në jetën e tij, duke i kujtuar atij identitetin e tij dhe atë që ai është i destinuar të bëjë....

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0110357/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Uploaded

The Lion King (1994) Dubluar ne Shqip Simba është një luan i guximshëm i patrembshëm i cili do të bëhet mbret, duke ndjekur trashëgimninë e babait të tij, mbretit Musafa. Por Skar, xhaxhai i tij inatçar ka planet e veta përsa i përket mbretërisë, ai do që të bëhet vetë mbreti luan, ai vendos që të shkaktojë vdekjen e vëllait të tij Mufasa , dhe të imponojë tek djali i tij Simba qe të besojë se ai është shkaktari i vdekjes së babait tij dhe ta detyrojë atë të largohet nga lugina e luanëve. I vetëm dhe i mbushur me faje Simba largohet drejt një bote të panjohur. Së shpejti ai do gjejë dhe do fitojë miqësinë e Timonit dhe të Pumbës. Karakteri i lirë dhe aventurier i të cilëve do të kalojë edhe tek Simba në një përditshmëri me stil «Hakuna Matata», deri në momentin kur Nala, shoqja e tij e fëmijërisë, e cila vjen përsëri në jetën e tij, duke i kujtuar atij identitetin e tij dhe atë që ai është i destinuar të bëjë....

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0110357/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Uploaded

The Cold Light of Day (2012) Me Titra Shqip

Pasi Familja e tij rrembehet gjate nje udhetimi me anije ne Spanje,nje biznesmen i ri i Wall Street Konfrontohet me disa agjente te cias per gjetjen e nje valixheje e cila mund te shpetoje familjen e tij.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Pasi Familja e tij rrembehet gjate nje udhetimi me anije ne Spanje,nje biznesmen i ri i Wall Street Konfrontohet me disa agjente te cias per gjetjen e nje valixheje e cila mund te shpetoje familjen e tij.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Stash House (2012) Me Titra Shqip

Dave Dhe Ema kane gjetur shtepine e endrrave.Endrrat prishen ne momentin kur ato gjejne nje sasi heroine te fshehur ne shtepi dhe perfundojne te burgosur brenda ne shtepine e tyre nga disa vrases te cilet kerkojne dicka me te vleshem se heroina!Cfare paska tjeter ne shtepi ....

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Dave Dhe Ema kane gjetur shtepine e endrrave.Endrrat prishen ne momentin kur ato gjejne nje sasi heroine te fshehur ne shtepi dhe perfundojne te burgosur brenda ne shtepine e tyre nga disa vrases te cilet kerkojne dicka me te vleshem se heroina!Cfare paska tjeter ne shtepi ....

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Hijacked (2012) Me titra Shqip

Planet e një agjenti special për tu pajtuar me ish te fejuaren e tij shkatërrohen kur ajo hip ne një avion privat që është në shënjestër nga rrëmbyesit që punojnë për kapon e krimit, të njëjtin kapo te cilin ai është përpjekur për të kapur.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Planet e një agjenti special për tu pajtuar me ish te fejuaren e tij shkatërrohen kur ajo hip ne një avion privat që është në shënjestër nga rrëmbyesit që punojnë për kapon e krimit, të njëjtin kapo te cilin ai është përpjekur për të kapur.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Players (2012) Me titra Shqip

Dy Hajduta,nje magjistar,nje hacker ,nje aktor dhe nje ekspert ekspolozivesh planifikojne nje grabitje per te permbushur endrren e Victor Braganza!Do jene ata te sukseshem apo fati do kete rezervuar dicka tjeter per to ?

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Dy Hajduta,nje magjistar,nje hacker ,nje aktor dhe nje ekspert ekspolozivesh planifikojne nje grabitje per te permbushur endrren e Victor Braganza!Do jene ata te sukseshem apo fati do kete rezervuar dicka tjeter per to ?

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Thale (2012) Me Titra Shqip

"Thale" eshte nje Film bazuar ne nje karakter nordik te qualtur "huldra".Bazuar ne mitologji huldra eshte nje krijese mistike me bukuri te rralla femre qe jeton thelle ne pyje!Ajo josh Druvaret me kengen e saj dhe ato kurre nuk kthehen me ne fshatin e tyre!Huldra mund te dallohet vetem nga bishti qe ka si te lopes!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

"Thale" eshte nje Film bazuar ne nje karakter nordik te qualtur "huldra".Bazuar ne mitologji huldra eshte nje krijese mistike me bukuri te rralla femre qe jeton thelle ne pyje!Ajo josh Druvaret me kengen e saj dhe ato kurre nuk kthehen me ne fshatin e tyre!Huldra mund te dallohet vetem nga bishti qe ka si te lopes!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Wanderlust (2012) Me Titra Shqip

Te tronditur pse u pushuan nga puna pa arsye, nje cift i Manhatanit vendosin te provojne menyre jetese alternative duke vendosur te eksperimentojne dhe jetojne ne nje kumunore rurale ku ligjet i ben dashuria!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Te tronditur pse u pushuan nga puna pa arsye, nje cift i Manhatanit vendosin te provojne menyre jetese alternative duke vendosur te eksperimentojne dhe jetojne ne nje kumunore rurale ku ligjet i ben dashuria!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

6 Bullets (2012) Me Titra Shqip

Nje ish mercenar i njohur per gjetjen e femijeve te zhdukur/rrembyer punesohet nga nje mjeshter artech marciale per te gjetur djalin e tij i cili eshte zhdukur!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Nje ish mercenar i njohur per gjetjen e femijeve te zhdukur/rrembyer punesohet nga nje mjeshter artech marciale per te gjetur djalin e tij i cili eshte zhdukur!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Paranormal Activity (2009) Me Titra Shqip

Pasi Shperngulen ne me shtepi ne periferi nje cift i ri dallon nje shtepi nje prezence te huaj djallezore. P.s>Eshte cilesuar si filmat me te frikeshem te te gjitha kohrave.Doli ne 2007 per here te pare dhe u censurua nga ceveria amerikane per tmerrin qe krijonte tek audienca!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Pasi Shperngulen ne me shtepi ne periferi nje cift i ri dallon nje shtepi nje prezence te huaj djallezore. P.s>Eshte cilesuar si filmat me te frikeshem te te gjitha kohrave.Doli ne 2007 per here te pare dhe u censurua nga ceveria amerikane per tmerrin qe krijonte tek audienca!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

One in the Chamber (2012) Me Titra Shqip

Nje Vrases i stervitur ben rol te dy fishte midis bandave ruse keshtu behet objekt i nje armiku te panjohur.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Nje Vrases i stervitur ben rol te dy fishte midis bandave ruse keshtu behet objekt i nje armiku te panjohur.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

22 Bullets (2010) Me Titra Shqip

Nje Shef i krimit i "dale ne pension" fillon hakmarrjen pasi lihet gjysem i vdekur me 22 plumba ne trup.Armiku i tij ? Shoku i femijerise!!!Nje Super Film Aksion ;)!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Nje Shef i krimit i "dale ne pension" fillon hakmarrjen pasi lihet gjysem i vdekur me 22 plumba ne trup.Armiku i tij ? Shoku i femijerise!!!Nje Super Film Aksion ;)!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Gnomeo & Juliet (2011) Dubluar ne Shqip

Kopshtet Fqinje te Montageve dhe kapuleteve jane ne lufte me njeri tjetrin, por dy xhuxhat Gnomeo dhe julieta jane ne dashuri me njeri tjetrin

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NowVideo

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Kopshtet Fqinje te Montageve dhe kapuleteve jane ne lufte me njeri tjetrin, por dy xhuxhat Gnomeo dhe julieta jane ne dashuri me njeri tjetrin

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NowVideo

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Rango (2011) Dubluar ne Shqip

Rango eshte nje kameleon Ordiner qe rastesiht perfundon ne qytetin e Dirt.Nje qytet pa ligje ne perendimin e eger qe ka deshperimisht nevoje per nje sherif te ri.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NowVideo

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Rango eshte nje kameleon Ordiner qe rastesiht perfundon ne qytetin e Dirt.Nje qytet pa ligje ne perendimin e eger qe ka deshperimisht nevoje per nje sherif te ri.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NowVideo

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Djali i Maskes (2005) Dubluar ne Shqip

Tim Avery,nje karikaturist kartonash, e gjen veten ne telashe kur qeni i tij pengohet mbi masken e Lokit.Nga aty nje femije "lind nga maska"!Tim provon se sa e veshtire eshte te rrisesh nje femije te tille!Ndiqni aventurat te Dubluar ne Shqip.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NowVideo

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Tim Avery,nje karikaturist kartonash, e gjen veten ne telashe kur qeni i tij pengohet mbi masken e Lokit.Nga aty nje femije "lind nga maska"!Tim provon se sa e veshtire eshte te rrisesh nje femije te tille!Ndiqni aventurat te Dubluar ne Shqip.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NowVideo

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

The Expendables 2 (2012) Me Titra Shqip

Zoti Chuck Norriz i bashkon dhe njehere mercenaret per ate qe duhej te ishte nje detyre e lehte,por kur njeri nga njerzit e tyre vritet ne krye te detyres deshira per hakmarrje i shtyn ata te hyjne thelle ne territorin e armikut i vendose perpara nje kercenimi te paparitur!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Zoti Chuck Norriz i bashkon dhe njehere mercenaret per ate qe duhej te ishte nje detyre e lehte,por kur njeri nga njerzit e tyre vritet ne krye te detyres deshira per hakmarrje i shtyn ata te hyjne thelle ne territorin e armikut i vendose perpara nje kercenimi te paparitur!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Ninja Assassin (2009) Me Titra Shqip

Nje Ninja I ri rikthehet per te mbrojtur jetimoren ku ishte rritur.si kundershtar do kete nje ninja nga klani i tij.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Nje Ninja I ri rikthehet per te mbrojtur jetimoren ku ishte rritur.si kundershtar do kete nje ninja nga klani i tij.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Lol (2012) Me Titra Shqip

Me FIllimin e vitit te ri SHkollor zemra e Loles thyhet nga i dashuri i saj!Ajo suprizohet nga Kyle shokui i saj i ngushte, nje muzikant premtues i cili i shfaq ndjenjat!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Me FIllimin e vitit te ri SHkollor zemra e Loles thyhet nga i dashuri i saj!Ajo suprizohet nga Kyle shokui i saj i ngushte, nje muzikant premtues i cili i shfaq ndjenjat!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Clash of the Titans (2010) Me Titra Shqip

I biri i vdekshëm i Zeusit në një udhëtim i rrezikshëm për të ndaluar Boten e Nendheshme te perhape ligesine e saj ne Toke e ne qiell!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

I biri i vdekshëm i Zeusit në një udhëtim i rrezikshëm për të ndaluar Boten e Nendheshme te perhape ligesine e saj ne Toke e ne qiell!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011) Me Titra Shqip Jack Sparrow dhe Barbarosa ne nje kerkim per te gjetur burimin e rinise te perjetshme.Telashet fillojne kur zbulojne se Mjeker Ziu dhe Vajza e tij(ish e dashura Jack)gjithashtu po kerkojne "Fontanen e Rinise".

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011) Me Titra Shqip Jack Sparrow dhe Barbarosa ne nje kerkim per te gjetur burimin e rinise te perjetshme.Telashet fillojne kur zbulojne se Mjeker Ziu dhe Vajza e tij(ish e dashura Jack)gjithashtu po kerkojne "Fontanen e Rinise".

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Simbad Detari (2003) Dubluar ne Shqip

Marinari Legjendare Simbadi eshte futur ne kurth nga perendesha Iris per vjedhjen e librit te Paqes!Ai duhet te udhetoje deri ne fund te botes per te rikthyer librin dhe te shpetoje jeten e mikut te tij te femijerise princit Proteus.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DWnVideo

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Marinari Legjendare Simbadi eshte futur ne kurth nga perendesha Iris per vjedhjen e librit te Paqes!Ai duhet te udhetoje deri ne fund te botes per te rikthyer librin dhe te shpetoje jeten e mikut te tij te femijerise princit Proteus.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DWnVideo

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

State of Play (2009) Me Titra Shqip

Një ekip i punës hetimore gazetarësh së bashku me një agjent të policisë në përpjekje për të zgjidhur vrasjen e mësueses se një kongresmeni!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Një ekip i punës hetimore gazetarësh së bashku me një agjent të policisë në përpjekje për të zgjidhur vrasjen e mësueses se një kongresmeni!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

The Hangover Part II (2011) Me Titra Shqip

Dy vjet pasi festa e beqaruise në Las Vegas, Phil, Stu, Alan, dhe jet Doug shkuan ne Tajlandë për martesën e Stu-së. Plani i Stu-së për një paradrekë te ndrydhur para-martese, nuk shkon sic e kishte parashikuar.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DwnVideo

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Dy vjet pasi festa e beqaruise në Las Vegas, Phil, Stu, Alan, dhe jet Doug shkuan ne Tajlandë për martesën e Stu-së. Plani i Stu-së për një paradrekë te ndrydhur para-martese, nuk shkon sic e kishte parashikuar.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DwnVideo

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

John Carter (2012) Me Titra Shqip

Teletransportuar ne Mars,nje veteran i luftes Civile zbulon aty nje planet te banuar nga krijesa gjigante 12-kembe te gjata!Duke qene i burgusor i ketyre krijesave ai arratiset per ti ardhur ne ndihme nje princeshe qe ka nevoje per nej shpetimtare!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Teletransportuar ne Mars,nje veteran i luftes Civile zbulon aty nje planet te banuar nga krijesa gjigante 12-kembe te gjata!Duke qene i burgusor i ketyre krijesave ai arratiset per ti ardhur ne ndihme nje princeshe qe ka nevoje per nej shpetimtare!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Përbindëshat Kundër Alienëve (2009) Dubluar ne Shqip

Kur nje meteor Godet nje grua te zakonshme,ajo kthehet ne nje grua gjigante me fuqi te jashtezakonshme!Bashke me nje grup perbindeshash te tjere te krijuar nder vite ajo mbron token kunder alieneve!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DwnVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Kur nje meteor Godet nje grua te zakonshme,ajo kthehet ne nje grua gjigante me fuqi te jashtezakonshme!Bashke me nje grup perbindeshash te tjere te krijuar nder vite ajo mbron token kunder alieneve!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DwnVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Black Gold (2011) Me Titra Shqip

Ngjarja Vendoset ne vitin 1930 koha kur vendet arabe filluan te rimekembeshin shume shpejte me arin e zi (naften).Historia flet per nje Prins te ri arab qe kishte nje baba konservator dhe nje njerk modern qe kishin pikpamje te ndryshme per naften!Cfare do vendose Princi ?

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DWNShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Ngjarja Vendoset ne vitin 1930 koha kur vendet arabe filluan te rimekembeshin shume shpejte me arin e zi (naften).Historia flet per nje Prins te ri arab qe kishte nje baba konservator dhe nje njerk modern qe kishin pikpamje te ndryshme per naften!Cfare do vendose Princi ?

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DWNShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

What Happens in Vegas (2008) Me titra shqip

Ngjarja zhvillohet ne Vegas!Dy persona pas nje nate qejffi dhe ne gjendje te dehur martohen!Njeri nga to fiton nje xheckpot!Te palumutur mundohen te ndahen dhe te perfitojne sa me shume para por dashurohen gjate kesaj kohe!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DWNShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Ngjarja zhvillohet ne Vegas!Dy persona pas nje nate qejffi dhe ne gjendje te dehur martohen!Njeri nga to fiton nje xheckpot!Te palumutur mundohen te ndahen dhe te perfitojne sa me shume para por dashurohen gjate kesaj kohe!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DWNShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Madagascar 2 Arratisje ne Afrike(2008) Dubluar ne Shqip

Vazhdim i Madagascar (2005)!Tani kafshet jane arratisur nga kopeshti dhe kane shkuar ne Afrike!Aty Alex(luani) takohet me pjesen tjeter te familjes se tij po ka probleme komunikimi pasi ka kaluar shume kohe ne kopshtin zologjik!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DWNShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Vazhdim i Madagascar (2005)!Tani kafshet jane arratisur nga kopeshti dhe kane shkuar ne Afrike!Aty Alex(luani) takohet me pjesen tjeter te familjes se tij po ka probleme komunikimi pasi ka kaluar shume kohe ne kopshtin zologjik!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DWNShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Madagascar (2005) Dubluar ne Shqip

Te Edukuar me ide ne kopshtin zologjik me asnjë ide se çfarë është në të vërtetë jeta e egër, katër kafshët nga Nju Jorku ikin nga kopshtin zoologjik, te ndihmuar nga katër penguin, dhe e gjejnë veten në Madagaskar, në mesin e një bandë lemuresh te cmendur!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DWNShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Te Edukuar me ide ne kopshtin zologjik me asnjë ide se çfarë është në të vërtetë jeta e egër, katër kafshët nga Nju Jorku ikin nga kopshtin zoologjik, te ndihmuar nga katër penguin, dhe e gjejnë veten në Madagaskar, në mesin e një bandë lemuresh te cmendur!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DWNShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Assassin's Bullet (2012) Me Titra Shqip

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

StreetDance 2 (2012) Me Titra Shqip

Pasi u poshterua nga Grupi i kercimit "Te pamposhturit",kercimtari i rruges Ash perpiqet te mbledhe kercimtaret me te mire nga e gjithe bota per nje tjeter beteje kercimi!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Pasi u poshterua nga Grupi i kercimit "Te pamposhturit",kercimtari i rruges Ash perpiqet te mbledhe kercimtaret me te mire nga e gjithe bota per nje tjeter beteje kercimi!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Accepted (2006) Me Titra Shqip

NJe djale i cili refuzohet nga cdo kollegj ne te cilin aplikon perpiqet te krijoje kolegjin e tij te quajtur South Harmon Institute of Technology ne nje godine te braktisur prane qytetit!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

NJe djale i cili refuzohet nga cdo kollegj ne te cilin aplikon perpiqet te krijoje kolegjin e tij te quajtur South Harmon Institute of Technology ne nje godine te braktisur prane qytetit!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

The Dark Knight Rises (2012) Me Titra Shqip

Kane kaluar 8 vjet qekur Batman u zhduk nje nate duke u kthyer ne ate cast nga hero ne nje te arratisur. Duke marre persiper fajin per vdekjen e D.A. Harvey Dent.Kaloresi I Nates ka sakrifikuar cdo gje per ate qe ai dhe komisioneri Gordon konsideronin si te “miren e madhe.” Por gjerat do te ndryshojne kur dalin ne skene nje Mace hajdute me nje axhende misterioze dhe Bane, nje terrorist I maskuar, planet mizore te se cilit e cojne Bruce te kthehet perseri rolin e batman. Nje Super Film me Titra Shqip!Do i behet Update sa here te dalin nje kualitet me i mire!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:VideoPP

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Kane kaluar 8 vjet qekur Batman u zhduk nje nate duke u kthyer ne ate cast nga hero ne nje te arratisur. Duke marre persiper fajin per vdekjen e D.A. Harvey Dent.Kaloresi I Nates ka sakrifikuar cdo gje per ate qe ai dhe komisioneri Gordon konsideronin si te “miren e madhe.” Por gjerat do te ndryshojne kur dalin ne skene nje Mace hajdute me nje axhende misterioze dhe Bane, nje terrorist I maskuar, planet mizore te se cilit e cojne Bruce te kthehet perseri rolin e batman. Nje Super Film me Titra Shqip!Do i behet Update sa here te dalin nje kualitet me i mire!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:VideoPP

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Piranha 3DD (2012) Me Titra Shqip

Pas ngjarjeve ne liqenin Viktoria prehistoriku gjakpires Phirania gjen nje rruge kalimi per tek nje park ujor i sapohapor! Filmi keshillohet te ndiqet Mbi moshen 16 Vjec!Skena erotike + horror!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Pas ngjarjeve ne liqenin Viktoria prehistoriku gjakpires Phirania gjen nje rruge kalimi per tek nje park ujor i sapohapor! Filmi keshillohet te ndiqet Mbi moshen 16 Vjec!Skena erotike + horror!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Prince of Persia: The Sands of Time (2010) Me Titra

Nje Princ i ri i arritisur se bashku me nje princeshe duhet te ndalojne nje nje te "lige" qe te shkaterroje boten me ane te nje kame qe mundeson levizjen ne kohe!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Nje Princ i ri i arritisur se bashku me nje princeshe duhet te ndalojne nje nje te "lige" qe te shkaterroje boten me ane te nje kame qe mundeson levizjen ne kohe!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Aventurat e Tintinit (2011) Dubluar ne Shqip

Aventurat e hetuesit te ri Tin Tin dhe kapitenit Merluc!Te dy nisen ne nje udhetim per te gjetur thesarin e humbur te paraardhesve te Kapitenit Merluc, ato sjane te vetmit qe po kerkojne thesarin.Shume peripeci i presin gjate rruges...

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Aventurat e hetuesit te ri Tin Tin dhe kapitenit Merluc!Te dy nisen ne nje udhetim per te gjetur thesarin e humbur te paraardhesve te Kapitenit Merluc, ato sjane te vetmit qe po kerkojne thesarin.Shume peripeci i presin gjate rruges...

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

500 Days of Summer (2009) Me Titra Shqip

Nje Komedi romantike per nje vajze qe nuk beson ne dashurine e vertete dhe djaloshin qe dashurohet pas saj!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Nje Komedi romantike per nje vajze qe nuk beson ne dashurine e vertete dhe djaloshin qe dashurohet pas saj!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

300 Spartanet (2006) Me Titra Shqip

Mbreti Leonoda dhe 300 Lufteteret e tij Luftojne ne nje beteje te paharrueshme kunder ushtrise se panumert te Mbretit Xerxes!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Mbreti Leonoda dhe 300 Lufteteret e tij Luftojne ne nje beteje te paharrueshme kunder ushtrise se panumert te Mbretit Xerxes!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Q (2011) Me Titra Shqip

Në një kontekst shoqëror të prekur nga kriza ekonomike në mbarë vendin, jeta e disa njerëzve do të kthehet përmbys, pasi ata të takohen Cecilen, një femër pasionante dhe aventuriere. Filmi Permban Skena Erotike eshte i keshillueshem mbi moshen 18 Vjec!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Në një kontekst shoqëror të prekur nga kriza ekonomike në mbarë vendin, jeta e disa njerëzve do të kthehet përmbys, pasi ata të takohen Cecilen, një femër pasionante dhe aventuriere. Filmi Permban Skena Erotike eshte i keshillueshem mbi moshen 18 Vjec!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Tony 10 (2012) Me Titra Shqip

Eshte nje film familjar i cili tregon historine e pabesueshme te nje djaloshi dhjetevjecar, te Tonit, babai i te cilit nga nje komandues vinci beht nje sekretar shteti. Si perfundim, prinderit e djaloshit arrijne ne divorc, dhe ai ben te pamunduren per ti bashkuar perseri. A kerkon akoma dhe ndihmen e Mbretereshes

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Eshte nje film familjar i cili tregon historine e pabesueshme te nje djaloshi dhjetevjecar, te Tonit, babai i te cilit nga nje komandues vinci beht nje sekretar shteti. Si perfundim, prinderit e djaloshit arrijne ne divorc, dhe ai ben te pamunduren per ti bashkuar perseri. A kerkon akoma dhe ndihmen e Mbretereshes

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Super 8 (2011) Me Titra Shqip

Gjate veres se vitit 1979,nje grup shokesh behen deshmitare gjate aksidentit te nje treni dhe me vone ato do shikojne ngjarje te pazakonta dhe te pashpjegueshme ne qytetin tyre te vogel.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Gjate veres se vitit 1979,nje grup shokesh behen deshmitare gjate aksidentit te nje treni dhe me vone ato do shikojne ngjarje te pazakonta dhe te pashpjegueshme ne qytetin tyre te vogel.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Titanic (1997) Me Titra Shqip

Historia Romantike a nje Vajze te pasur me nje djale te varfer te cilet u takuan ne Udhetimin e paperfunduar te Anijes qe mendohej e pamundur te fundosej.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Historia Romantike a nje Vajze te pasur me nje djale te varfer te cilet u takuan ne Udhetimin e paperfunduar te Anijes qe mendohej e pamundur te fundosej.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Cmendurite e reja te Kronkut (2005) I Dubluar

Aventurat e Kronk vijne perseri te Dubluar ne Shqip.Tani cdo gje eshte ne vendin e vet Kusko Perandor,Fshatari eshte i lumut ne shtepine e tij me familjen por Yzma do te kthehet dhe do perpiqet te prishe lumturine e te gjitheve!Ajo perpiqet te beje persei per vete ish sherbetorin e saj qe tanime eshte njeri tjeter.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Aventurat e Kronk vijne perseri te Dubluar ne Shqip.Tani cdo gje eshte ne vendin e vet Kusko Perandor,Fshatari eshte i lumut ne shtepine e tij me familjen por Yzma do te kthehet dhe do perpiqet te prishe lumturine e te gjitheve!Ajo perpiqet te beje persei per vete ish sherbetorin e saj qe tanime eshte njeri tjeter.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Cmendurite e Perandorit Kusko (2000) Dubluar ne Shqip

Historia e Perandorit Kusko i cili ishte nje perandor mendjemadh qe nuk i bie ne mend per te tjeret po shum shpejt me aventurat qe ai do te kaloje do te mesoje qe te qenit perandor i thjeshte dhe me sjellje te mire jeta e tij do behej me e bukur.Ai do kthehet ne nej llama (kafshte)nga zevendesja e saj Yzma dhe do mundohet te rifitoje fronin me ndihmen e fshatarit Pancha!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Historia e Perandorit Kusko i cili ishte nje perandor mendjemadh qe nuk i bie ne mend per te tjeret po shum shpejt me aventurat qe ai do te kaloje do te mesoje qe te qenit perandor i thjeshte dhe me sjellje te mire jeta e tij do behej me e bukur.Ai do kthehet ne nej llama (kafshte)nga zevendesja e saj Yzma dhe do mundohet te rifitoje fronin me ndihmen e fshatarit Pancha!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Hemel (2012) Me Titra Shqip

Gjate Aventurave te ndryshme naten Hemel kerkon per dallimin ndermjet dashurise dhe seksit.Shpesh here ajo i drejton burrat me te cilet fle.Personi me i rendesishem ne jeten e Hemel eshte Gejs i ati i saj i cili punon ne nje shtpi ankandesh.Pas vdekjes te se emes qe e la Hemel nje nje moshe te vogel i ati ishte e vetmja gje per te!Gjithashtu Per Gejs Hemel eshte gjithcka ne jete!Cdo gje do ndryshoje kur Hemel bie ne dashuri me te riun Sophie. Filmi permban skene te forta erotike!Eshte i keshillueshem (smund tju detyrojme :P) mbi moshen 18 vjec.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Gjate Aventurave te ndryshme naten Hemel kerkon per dallimin ndermjet dashurise dhe seksit.Shpesh here ajo i drejton burrat me te cilet fle.Personi me i rendesishem ne jeten e Hemel eshte Gejs i ati i saj i cili punon ne nje shtpi ankandesh.Pas vdekjes te se emes qe e la Hemel nje nje moshe te vogel i ati ishte e vetmja gje per te!Gjithashtu Per Gejs Hemel eshte gjithcka ne jete!Cdo gje do ndryshoje kur Hemel bie ne dashuri me te riun Sophie. Filmi permban skene te forta erotike!Eshte i keshillueshem (smund tju detyrojme :P) mbi moshen 18 vjec.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Abduction (2011) Me titra Shqip

Nje Triller I bazuar ne nje djale te ri qe meson te verteten per jeten e tij pasi shikon foton e tij te femirise ne nje sit per femije te humbur! *Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Nje Triller I bazuar ne nje djale te ri qe meson te verteten per jeten e tij pasi shikon foton e tij te femirise ne nje sit per femije te humbur! *Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

 
Copyright © 2011. Filma Me Titra Shqip - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger