Recent Movies

The Wolfman (2010) Me Titra Shqip

Lawrence Talbot, një fisnik i përhumbur, i kthen familjes së tij pronat e tyre pasi vëllai i tij zhduket. Më pas ai bashkohet me babain e tij për të gjetur të vellain dhe zbulon një fat të tmerrshëm për veten e tij. Ai gjithashtu mëson se një krijesë e egër po i vret banorët një nga një dhe një inspektor i dyshimtë, inspektori Aberline ka ardhur të hetojë këto vrasje të mistershme.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

Lawrence Talbot, një fisnik i përhumbur, i kthen familjes së tij pronat e tyre pasi vëllai i tij zhduket. Më pas ai bashkohet me babain e tij për të gjetur të vellain dhe zbulon një fat të tmerrshëm për veten e tij. Ai gjithashtu mëson se një krijesë e egër po i vret banorët një nga një dhe një inspektor i dyshimtë, inspektori Aberline ka ardhur të hetojë këto vrasje të mistershme.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

Colombiana (2011) Me Titra Shqip

Nje Vajze e Vogel pasi shikon te vriten prinderit e saj ne menyre Brutale ne Gagota!Rritet per tu bere nje vrasese Gjakftohte!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1657507/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Nje Vajze e Vogel pasi shikon te vriten prinderit e saj ne menyre Brutale ne Gagota!Rritet per tu bere nje vrasese Gjakftohte!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1657507/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Makinat 2 (2011) Dubluar ne Shqip

Makinat "yje" te garave McQueen dhe shoku i tij Mater shkojne jashte shtetit per te konkuruar ne Grand Prix Nderkombetar!Por rruga per ne kampionat behet e veshtire pasi Mater perfshihet ne nje aventre intriguese : spiunazh nderkombetar!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1216475/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

Makinat "yje" te garave McQueen dhe shoku i tij Mater shkojne jashte shtetit per te konkuruar ne Grand Prix Nderkombetar!Por rruga per ne kampionat behet e veshtire pasi Mater perfshihet ne nje aventre intriguese : spiunazh nderkombetar!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1216475/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

Arratisja e Pulave (2000)Dubluar Ne Shqip

Arratisja e Pulave eshte nje komedi qe bazohet ne arratsijne e pulave nga nje ferme ogurzeze ne York te Anglise gjate vitit 1950.Pulat tashme flasin shqip :P

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0120630/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

Arratisja e Pulave eshte nje komedi qe bazohet ne arratsijne e pulave nga nje ferme ogurzeze ne York te Anglise gjate vitit 1950.Pulat tashme flasin shqip :P

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0120630/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

Elektra (2005) Me Titra Shqip

Vajza Luftetare Elektra pasi i mbijeton nje eksopperience vdekje,kthehet ne nje vrases me pagese dhe po perpiqet te mbroje 2 objektivat e saj te fundit nje baba beqar dhe vajzen e tij te vogel nga disa vrases te mbinatyrshem!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0357277/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

Vajza Luftetare Elektra pasi i mbijeton nje eksopperience vdekje,kthehet ne nje vrases me pagese dhe po perpiqet te mbroje 2 objektivat e saj te fundit nje baba beqar dhe vajzen e tij te vogel nga disa vrases te mbinatyrshem!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0357277/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

Pufet (2011) Dubluar ne Shqip

Kur magjistari i lig Gargamel futet ne qytetin e smurfeve, me ane te nje vorbulle magjika ato perfundojne ne New York City!Ndiqni aventurat e tyre te Dubluara ne Shqip!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

Kur magjistari i lig Gargamel futet ne qytetin e smurfeve, me ane te nje vorbulle magjika ato perfundojne ne New York City!Ndiqni aventurat e tyre te Dubluara ne Shqip!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

Captain America: The First Avenger (2011) Me Titra Shqip

Pasi Refuzohet kerkesa e tij per tu futur ne Ushtri Steve Rogers ,futet ne nje program top Secret qe e shnderron ate Kapiten Amerika,nje superhero i Dedikuar te mbroje Idealet e Amerikes.

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0458339/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

Pasi Refuzohet kerkesa e tij per tu futur ne Ushtri Steve Rogers ,futet ne nje program top Secret qe e shnderron ate Kapiten Amerika,nje superhero i Dedikuar te mbroje Idealet e Amerikes.

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0458339/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

Legjenda e Fundit (2011)

Ky eshte nje film komedi nga aktori i mirenjohur shqiptar Elvis Pupa . Ky film ka si protagonist ” Legjenden ” i cili me kenget e tij tallava behet i famshem ne te gjithe boten . Por pikerisht nga kjo fame ate e divorcohet nga e shoqja per arsye xhelozie , dhe ai largohet nga Shqiperia dhe shkon per te gjetur fatin e tij ne Sh.B.A

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:OVFile

*Shiko në:NOsVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Filefactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Ky eshte nje film komedi nga aktori i mirenjohur shqiptar Elvis Pupa . Ky film ka si protagonist ” Legjenden ” i cili me kenget e tij tallava behet i famshem ne te gjithe boten . Por pikerisht nga kjo fame ate e divorcohet nga e shoqja per arsye xhelozie , dhe ai largohet nga Shqiperia dhe shkon per te gjetur fatin e tij ne Sh.B.A

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:OVFile

*Shiko në:NOsVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Filefactory

*Shkarko Nga:Uploaded

The Omen (2006) Me Titra Shqip

Nje riberje e filmit me te njetit titull te vitit (1976),nje zyrtar amerikan kupton se tek djali i tij mund te jete misheruar djalli!Nje horror Klasik!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0466909/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

Nje riberje e filmit me te njetit titull te vitit (1976),nje zyrtar amerikan kupton se tek djali i tij mund te jete misheruar djalli!Nje horror Klasik!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0466909/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

How to Train Your Dragon (2010) Dubluar ne Shqip

Nje Djalosh i ri viking mundohet te behet gjuetare dragonjsh por eshte i pafat!Rastesisht ai ze miqesi me nje dragua dhe zbulon se keto kafshe jane me te jashtezakonshme sesa ai mendonte.

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0892769/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Nje Djalosh i ri viking mundohet te behet gjuetare dragonjsh por eshte i pafat!Rastesisht ai ze miqesi me nje dragua dhe zbulon se keto kafshe jane me te jashtezakonshme sesa ai mendonte.

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0892769/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Rruga per ne Eldorado (2000) Dubluar Ne Shqip

Dy Hajduteve i bie ne dore nje harte per ne qytetin e magjishem te arit El Dorado!NdiqniAventurat e tyre te dubluar ne Shqip!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1306980/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

Dy Hajduteve i bie ne dore nje harte per ne qytetin e magjishem te arit El Dorado!NdiqniAventurat e tyre te dubluar ne Shqip!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1306980/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

Bija e Maharaxhait 3 (1994) Me Titra Shqip

Film i cili tregon per Princeshen e Kuala Lampur e cila punon si mjeke dhe dashurohet me nje polic.Ajo rrembehet nga persona te afert te oborrit mbreteror te te jatit ,dhe gjater rrembimit ajo humbet kujtesen, I dashuri i saj polic fillon ta kerkoje bashk me nje koleg dhe nje hajdut.

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

Film i cili tregon per Princeshen e Kuala Lampur e cila punon si mjeke dhe dashurohet me nje polic.Ajo rrembehet nga persona te afert te oborrit mbreteror te te jatit ,dhe gjater rrembimit ajo humbet kujtesen, I dashuri i saj polic fillon ta kerkoje bashk me nje koleg dhe nje hajdut.

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

Bija e Maharaxhait 2 (1994) Me Titra Shqip

Film i cili tregon per Princeshen e Kuala Lampur e cila punon si mjeke dhe dashurohet me nje polic.Ajo rrembehet nga persona te afert te oborrit mbreteror te te jatit ,dhe gjater rrembimit ajo humbet kujtesen, I dashuri i saj polic fillon ta kerkoje bashk me nje koleg dhe nje hajdut.

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

Film i cili tregon per Princeshen e Kuala Lampur e cila punon si mjeke dhe dashurohet me nje polic.Ajo rrembehet nga persona te afert te oborrit mbreteror te te jatit ,dhe gjater rrembimit ajo humbet kujtesen, I dashuri i saj polic fillon ta kerkoje bashk me nje koleg dhe nje hajdut.

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

Bija e Maharaxhait 1 (1994) Me Titra Shqip

Film i cili tregon per Princeshen e Kuala Lampur e cila punon si mjeke dhe dashurohet me nje polic.Ajo rrembehet nga persona te afert te oborrit mbreteror te te jatit ,dhe gjater rrembimit ajo humbet kujtesen, I dashuri i saj polic fillon ta kerkoje bashk me nje koleg dhe nje hajdut.

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

Film i cili tregon per Princeshen e Kuala Lampur e cila punon si mjeke dhe dashurohet me nje polic.Ajo rrembehet nga persona te afert te oborrit mbreteror te te jatit ,dhe gjater rrembimit ajo humbet kujtesen, I dashuri i saj polic fillon ta kerkoje bashk me nje koleg dhe nje hajdut.

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

In Time (2011) Me Titra Shqip

Ne Nje te ardhme ku njerzit e ndalojne plakjen ne moshen 25-vjecare por mund te jetojne deri ne pavdeksi nese kane parate per te blere "kohe jete".Will Salas e gjen veten te akuzuar per vrasje dhe ne arrati me nje peng nje lidhje qe behet nje pjese e rendesishme e luftes kunder sistemit!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1637688/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Ne Nje te ardhme ku njerzit e ndalojne plakjen ne moshen 25-vjecare por mund te jetojne deri ne pavdeksi nese kane parate per te blere "kohe jete".Will Salas e gjen veten te akuzuar per vrasje dhe ne arrati me nje peng nje lidhje qe behet nje pjese e rendesishme e luftes kunder sistemit!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1637688/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Safe House (2012) Me Titra Shqip

Nje agjent i ri i CIA eshte ngarkuar qete kujdeset per nje peng te rendesishem ne nje shtepi te sigurte!Por pasi shpia e sigurte silmohet ai e gjen veten ne arrati me pengun e tij!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1599348/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Nje agjent i ri i CIA eshte ngarkuar qete kujdeset per nje peng te rendesishem ne nje shtepi te sigurte!Por pasi shpia e sigurte silmohet ai e gjen veten ne arrati me pengun e tij!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1599348/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Piranha (2010)Me Titra Shqip Online

Pas nje termeti te papritur nenujor shfaqen disa peshq prehistorik njeri-ngrenes.Nje Grup njerzish(te panjohur me njeri tjetrin)duhet te bashkohen qe ti bejne balle banorit te ri te zones,peshkut dhembe-prehte(Piranha).

Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0464154/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Pas nje termeti te papritur nenujor shfaqen disa peshq prehistorik njeri-ngrenes.Nje Grup njerzish(te panjohur me njeri tjetrin)duhet te bashkohen qe ti bejne balle banorit te ri te zones,peshkut dhembe-prehte(Piranha).

Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0464154/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Stina e Gjuetise (2006) Dubluar ne Shqip

Nje Ari i zbutur e gjen veten ne pyll 3 dite para hapjes se sezonit te gjuetise!I detyruar te mbeshtet tek dreri Eliot krijon nje miqesi te ngushte me te!Bashke do organizojne kafshet ne nje ushtri kunder gjuetareve!

Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0400717/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

Nje Ari i zbutur e gjen veten ne pyll 3 dite para hapjes se sezonit te gjuetise!I detyruar te mbeshtet tek dreri Eliot krijon nje miqesi te ngushte me te!Bashke do organizojne kafshet ne nje ushtri kunder gjuetareve!

Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0400717/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

The Lucky One (2012) Me Titra Shqip

Nje Marins udheton ne Louisiana pasi ka sherbyer 3 here ne Irak dhe kerkon gruan e panjohur qe ai beson se ishte fatsjellsja e tij gjate luftes!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0119567/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

Nje Marins udheton ne Louisiana pasi ka sherbyer 3 here ne Irak dhe kerkon gruan e panjohur qe ai beson se ishte fatsjellsja e tij gjate luftes!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0119567/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

The Thing (2011) Me Titra Shqip

Ne nje laborator kerkimi ne Antarktide ,zbulimi i nje cenie aliene con ne konfromtimin e studentit Lloyd Kate dhe shkencëtarit Dr Sander Halvorson.

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0905372/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

Ne nje laborator kerkimi ne Antarktide ,zbulimi i nje cenie aliene con ne konfromtimin e studentit Lloyd Kate dhe shkencëtarit Dr Sander Halvorson.

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0905372/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

Fast Five (2011) Me Titra Shqip

Dominic dhe Ekipi i tij perseri e gjejne veten ne anen e gabuar te ligjit ndersa perpiqen te shpetojne nga nje bos droge i pameshirshem dhe nga nje super polic i cili vetem zbaton ligjin!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1596343/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Dominic dhe Ekipi i tij perseri e gjejne veten ne anen e gabuar te ligjit ndersa perpiqen te shpetojne nga nje bos droge i pameshirshem dhe nga nje super polic i cili vetem zbaton ligjin!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1596343/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Dossier K. (2009) Me titra Shqip

Vincke and Verstuyft Jane Deteketive ne Departamentin e policise!Kesaj here ato duhet te merren me mafien shqiptare dhe me police brenda departamentit te tyre!Nje Film me aktore shqiptare qe flet per "Kanun e Lek Dugagjinit" se si "gjaku duhet te lahet me gjak"!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1286784/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:OVFile

*Shiko në:NOsVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Filefactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Vincke and Verstuyft Jane Deteketive ne Departamentin e policise!Kesaj here ato duhet te merren me mafien shqiptare dhe me police brenda departamentit te tyre!Nje Film me aktore shqiptare qe flet per "Kanun e Lek Dugagjinit" se si "gjaku duhet te lahet me gjak"!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1286784/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:OVFile

*Shiko në:NOsVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Filefactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Arratisja e bebes [1994]

Vogelushi Bink ka cdo gje qe i ofron jeta!Jeton ne nje rezidence te madhe dhe del ne faqe te pare te gazetave!Aventura e tij fillon pasi rrembehet nga 3 kriminele!Ai i shpeton atyre dhe eshte gjithmone nje hap perpara gjate ndjekjes se krimineleve!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0109190/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Vogelushi Bink ka cdo gje qe i ofron jeta!Jeton ne nje rezidence te madhe dhe del ne faqe te pare te gazetave!Aventura e tij fillon pasi rrembehet nga 3 kriminele!Ai i shpeton atyre dhe eshte gjithmone nje hap perpara gjate ndjekjes se krimineleve!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0109190/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded

The Double (2011) Me Titra Shqip

Nje Agjent ne pension i CIA-se vendoset partener me nje agjent te ri per te zbuluar vrasjen e mistershme te nje senatori Rus!Te Gjithe te dhenat te cojne se vrasjen e ka kryer nje Serial Killer Rus i zhdukur me vite.

*Me Teper:IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

Nje Agjent ne pension i CIA-se vendoset partener me nje agjent te ri per te zbuluar vrasjen e mistershme te nje senatori Rus!Te Gjithe te dhenat te cojne se vrasjen e ka kryer nje Serial Killer Rus i zhdukur me vite.

*Me Teper:IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

The Avengers (2012) Me Titra Shqip

The Avengers (2012) Me Titra Shqip Nick Fury kryetari i S.H.I.E.L.D mbledh se bashku nje skuader superherojnjsh per te shpertuar token nga Loki dhe ushtria e tij!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0848228/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded

The Avengers (2012) Me Titra Shqip Nick Fury kryetari i S.H.I.E.L.D mbledh se bashku nje skuader superherojnjsh per te shpertuar token nga Loki dhe ushtria e tij!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0848228/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded

This Means War (2012) Me titra Shqip

Dy nga agjentet me te mire te CIA (njekohesisht dhe shoke te ngushte) ne nje beteje epike kunder njeri tjetrit pasi zbulojne se po dalin me te njejten femer!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1596350/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Dy nga agjentet me te mire te CIA (njekohesisht dhe shoke te ngushte) ne nje beteje epike kunder njeri tjetrit pasi zbulojne se po dalin me te njejten femer!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1596350/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Wrath of the Titans (2012) Me Titra Shqip

Perseu, Shkon ne boten e nendheshme per te shpetuar te atin Zeus, qe eshte kapur peng nga i biri ares dhe vellai tradhetar Hades duke e detyruar Zusin qe te leshoje TITANET ne boten tokesore!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1646987/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

Perseu, Shkon ne boten e nendheshme per te shpetuar te atin Zeus, qe eshte kapur peng nga i biri ares dhe vellai tradhetar Hades duke e detyruar Zusin qe te leshoje TITANET ne boten tokesore!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1646987/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

 
Copyright © 2011. Filma Me Titra Shqip - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger