Dossier K. (2009) Me titra Shqip

Vincke and Verstuyft Jane Deteketive ne Departamentin e policise!Kesaj here ato duhet te merren me mafien shqiptare dhe me police brenda departamentit te tyre!Nje Film me aktore shqiptare qe flet per "Kanun e Lek Dugagjinit" se si "gjaku duhet te lahet me gjak"!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1286784/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:OVFile

*Shiko në:NOsVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Filefactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Share this article :

Post a Comment

 
Copyright © 2011. Filma Me Titra Shqip - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger