The Hangover Part II (2011) Me Titra Shqip

Dy vjet pasi festa e beqaruise në Las Vegas, Phil, Stu, Alan, dhe jet Doug shkuan ne Tajlandë për martesën e Stu-së. Plani i Stu-së për një paradrekë te ndrydhur para-martese, nuk shkon sic e kishte parashikuar.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DwnVideo

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Share this article :

Post a Comment

 
Copyright © 2011. Filma Me Titra Shqip - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger