Recent Movies

Super 8 (2011) Me Titra Shqip

Gjate veres se vitit 1979,nje grup shokesh behen deshmitare gjate aksidentit te nje treni dhe me vone ato do shikojne ngjarje te pazakonta dhe te pashpjegueshme ne qytetin tyre te vogel.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Gjate veres se vitit 1979,nje grup shokesh behen deshmitare gjate aksidentit te nje treni dhe me vone ato do shikojne ngjarje te pazakonta dhe te pashpjegueshme ne qytetin tyre te vogel.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Titanic (1997) Me Titra Shqip

Historia Romantike a nje Vajze te pasur me nje djale te varfer te cilet u takuan ne Udhetimin e paperfunduar te Anijes qe mendohej e pamundur te fundosej.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Historia Romantike a nje Vajze te pasur me nje djale te varfer te cilet u takuan ne Udhetimin e paperfunduar te Anijes qe mendohej e pamundur te fundosej.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Cmendurite e reja te Kronkut (2005) I Dubluar

Aventurat e Kronk vijne perseri te Dubluar ne Shqip.Tani cdo gje eshte ne vendin e vet Kusko Perandor,Fshatari eshte i lumut ne shtepine e tij me familjen por Yzma do te kthehet dhe do perpiqet te prishe lumturine e te gjitheve!Ajo perpiqet te beje persei per vete ish sherbetorin e saj qe tanime eshte njeri tjeter.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Aventurat e Kronk vijne perseri te Dubluar ne Shqip.Tani cdo gje eshte ne vendin e vet Kusko Perandor,Fshatari eshte i lumut ne shtepine e tij me familjen por Yzma do te kthehet dhe do perpiqet te prishe lumturine e te gjitheve!Ajo perpiqet te beje persei per vete ish sherbetorin e saj qe tanime eshte njeri tjeter.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Cmendurite e Perandorit Kusko (2000) Dubluar ne Shqip

Historia e Perandorit Kusko i cili ishte nje perandor mendjemadh qe nuk i bie ne mend per te tjeret po shum shpejt me aventurat qe ai do te kaloje do te mesoje qe te qenit perandor i thjeshte dhe me sjellje te mire jeta e tij do behej me e bukur.Ai do kthehet ne nej llama (kafshte)nga zevendesja e saj Yzma dhe do mundohet te rifitoje fronin me ndihmen e fshatarit Pancha!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Historia e Perandorit Kusko i cili ishte nje perandor mendjemadh qe nuk i bie ne mend per te tjeret po shum shpejt me aventurat qe ai do te kaloje do te mesoje qe te qenit perandor i thjeshte dhe me sjellje te mire jeta e tij do behej me e bukur.Ai do kthehet ne nej llama (kafshte)nga zevendesja e saj Yzma dhe do mundohet te rifitoje fronin me ndihmen e fshatarit Pancha!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Hemel (2012) Me Titra Shqip

Gjate Aventurave te ndryshme naten Hemel kerkon per dallimin ndermjet dashurise dhe seksit.Shpesh here ajo i drejton burrat me te cilet fle.Personi me i rendesishem ne jeten e Hemel eshte Gejs i ati i saj i cili punon ne nje shtpi ankandesh.Pas vdekjes te se emes qe e la Hemel nje nje moshe te vogel i ati ishte e vetmja gje per te!Gjithashtu Per Gejs Hemel eshte gjithcka ne jete!Cdo gje do ndryshoje kur Hemel bie ne dashuri me te riun Sophie. Filmi permban skene te forta erotike!Eshte i keshillueshem (smund tju detyrojme :P) mbi moshen 18 vjec.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Gjate Aventurave te ndryshme naten Hemel kerkon per dallimin ndermjet dashurise dhe seksit.Shpesh here ajo i drejton burrat me te cilet fle.Personi me i rendesishem ne jeten e Hemel eshte Gejs i ati i saj i cili punon ne nje shtpi ankandesh.Pas vdekjes te se emes qe e la Hemel nje nje moshe te vogel i ati ishte e vetmja gje per te!Gjithashtu Per Gejs Hemel eshte gjithcka ne jete!Cdo gje do ndryshoje kur Hemel bie ne dashuri me te riun Sophie. Filmi permban skene te forta erotike!Eshte i keshillueshem (smund tju detyrojme :P) mbi moshen 18 vjec.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Abduction (2011) Me titra Shqip

Nje Triller I bazuar ne nje djale te ri qe meson te verteten per jeten e tij pasi shikon foton e tij te femirise ne nje sit per femije te humbur! *Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Nje Triller I bazuar ne nje djale te ri qe meson te verteten per jeten e tij pasi shikon foton e tij te femirise ne nje sit per femije te humbur! *Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Rrefenje peshkaqeni (2004) Dubluar ne Shqip

Kur Djali i nje peshkaqeni Bos vritet aksidentalisht ne gjueti,preja e tij dhe vellai vegjetarian(i peshkaqenit te vrare)vendosin ta perdorin kete ne avantazhin e tyre.

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0307453/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

Kur Djali i nje peshkaqeni Bos vritet aksidentalisht ne gjueti,preja e tij dhe vellai vegjetarian(i peshkaqenit te vrare)vendosin ta perdorin kete ne avantazhin e tyre.

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0307453/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

American Reunion (2012) Me Titra Shqip

Jim, Michelle, Stifler, dhe miqte e tyre do bashkohen ne East Great Falls,Michigan per ribashkimin e shkolles se mesme!Vite pa u pare dhe biseduar me njeri tjetrin ato do marrin vesht cfare ka ndodhur me jeten e njeri tjetrit gjate kesaj kohe!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles American Pie Reunion (2012) Me Titra Shqip

Jim, Michelle, Stifler, dhe miqte e tyre do bashkohen ne East Great Falls,Michigan per ribashkimin e shkolles se mesme!Vite pa u pare dhe biseduar me njeri tjetrin ato do marrin vesht cfare ka ndodhur me jeten e njeri tjetrit gjate kesaj kohe!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles American Pie Reunion (2012) Me Titra Shqip

I Am Legend (2007) Me Titra Shqip

Vite pasi nje virus shkaterroi qyteterimin dhe pjesen tjeter i ktheyu ne monstra,i vetmi i mbijetuar i New Yourk mundohet deshperimisht te gjeje nje kure!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Vite pasi nje virus shkaterroi qyteterimin dhe pjesen tjeter i ktheyu ne monstra,i vetmi i mbijetuar i New Yourk mundohet deshperimisht te gjeje nje kure!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Force (2011) me titra shqip

NJe Ganstier ne hakmarrje per te vellane Shnjestron dhe torturon nje grup policor!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1992138/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:OVFile

*Shiko në:NOsVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Filefactory

*Shkarko Nga:Uploaded

NJe Ganstier ne hakmarrje per te vellane Shnjestron dhe torturon nje grup policor!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1992138/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:OVFile

*Shiko në:NOsVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Filefactory

*Shkarko Nga:Uploaded

The Grey (2011) Me titra Shqip

Pasi Avioni i tyre rrezohet ne Alaske,7 puntore te nje kompanie nafte udhehiqen nga nje gjuetar i kualifikuar per te mbijetuar por nje grup ujqerish te pameshirshem i ndjek ato ne cdo hap!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1601913/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:OVFile

*Shiko në:NOsVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Filefactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Pasi Avioni i tyre rrezohet ne Alaske,7 puntore te nje kompanie nafte udhehiqen nga nje gjuetar i kualifikuar per te mbijetuar por nje grup ujqerish te pameshirshem i ndjek ato ne cdo hap!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1601913/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:OVFile

*Shiko në:NOsVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Filefactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Ishte Kohe Per Dashuri (2004)

Ishte kohe për Dashuri është një film prodhim i "RTSH" dhe "VEDIS +" në bashkëpunim me "SUPERS SONIC RECORDS" në vitin 2004. Është një film që ka tematike aktualitetin shqiptar. Flori është një djalë i ri që jeton në tirane me familjen e tij. Si çdo njeri ai ka shume plane për te ardhmen e tij. Ai lidhet me një vajze që quhet Ada e cila punon në një radio private. Diku është një ish-boksier i cili do te stervise Florin. Flori udhëton në Greqi me ëndrrën e tij por përfundon krejt ndryshe. Ai udhëton drejt Italisë ku zhublon se kishte rene prej e një rrjeti trafikantesh. Kështu ai prish lidhjen me Adan. Me pas futet në rrjetin e Mafias. Kjo është një drame e vërtete shqiptare me emocione te forta ku pasqyrohen dhimbjet e përditshme. Lozin Aktoret : Arben Derhemi, Ciljeta Xhilaga, Robert Ndrenika, Arta Mucaj, Pavlina Mani, Valbona Imami

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:OVFile

*Shiko në:NOsVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Filefactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Ishte kohe për Dashuri është një film prodhim i "RTSH" dhe "VEDIS +" në bashkëpunim me "SUPERS SONIC RECORDS" në vitin 2004. Është një film që ka tematike aktualitetin shqiptar. Flori është një djalë i ri që jeton në tirane me familjen e tij. Si çdo njeri ai ka shume plane për te ardhmen e tij. Ai lidhet me një vajze që quhet Ada e cila punon në një radio private. Diku është një ish-boksier i cili do te stervise Florin. Flori udhëton në Greqi me ëndrrën e tij por përfundon krejt ndryshe. Ai udhëton drejt Italisë ku zhublon se kishte rene prej e një rrjeti trafikantesh. Kështu ai prish lidhjen me Adan. Me pas futet në rrjetin e Mafias. Kjo është një drame e vërtete shqiptare me emocione te forta ku pasqyrohen dhimbjet e përditshme. Lozin Aktoret : Arben Derhemi, Ciljeta Xhilaga, Robert Ndrenika, Arta Mucaj, Pavlina Mani, Valbona Imami

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:OVFile

*Shiko në:NOsVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Filefactory

*Shkarko Nga:Uploaded

J. Edgar (2011) Me Titra Shqip

J. Edgar Hoover,Kreu i madh I FBI per gati 50 vjet hedh nje veshtrim prapa ne karrieren dhe jeten e tij personale!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1229238/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:OVFile

*Shiko në:NOsVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Filefactory

*Shkarko Nga:Uploaded

J. Edgar Hoover,Kreu i madh I FBI per gati 50 vjet hedh nje veshtrim prapa ne karrieren dhe jeten e tij personale!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1229238/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:OVFile

*Shiko në:NOsVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Filefactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Green Street Hooligans 2 (2009) Me Titra shqip

Pas Perleshjeve vdekejeprurese te "HUliganeve te Rruges se Gjelbert+ shume antare te 2 bandave kundershtare Millwal dhe West Ham perfundojne ne burg!As aty nuk kane te sosur perleshjet!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1300853

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NOsVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Filefactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Pas Perleshjeve vdekejeprurese te "HUliganeve te Rruges se Gjelbert+ shume antare te 2 bandave kundershtare Millwal dhe West Ham perfundojne ne burg!As aty nuk kane te sosur perleshjet!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1300853

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NOsVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Filefactory

*Shkarko Nga:Uploaded

The A-Team (2010) Me Titra Shqip

NJe Grup Veteranesh te luftes se irakut ne perpjekje per te pastruar emrin e tyre nga Ushtria Amerikane e cila i akuzonte ato per nje krim qe se kishin kryer!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles Filma ME Titra

NJe Grup Veteranesh te luftes se irakut ne perpjekje per te pastruar emrin e tyre nga Ushtria Amerikane e cila i akuzonte ato per nje krim qe se kishin kryer!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles Filma ME Titra

Born to Race (2011) Me Titra Shqip

Born to Race eshte historia e Danny Krueger nje dalosh rebel qe garon!Pas nje aksidenti ne garat e jashteligshme ai pezullohet dhe detyrohet te shkoje te jetoje me te atit nje ish garues i Nascar ne nje qytet te vogel!Perseri ai perfshihet ne gara ku....

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1781781

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Filefactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Born to Race eshte historia e Danny Krueger nje dalosh rebel qe garon!Pas nje aksidenti ne garat e jashteligshme ai pezullohet dhe detyrohet te shkoje te jetoje me te atit nje ish garues i Nascar ne nje qytet te vogel!Perseri ai perfshihet ne gara ku....

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1781781

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Filefactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Man on a Ledge (2012) Me Titra Shqip

Nderkohe qe nje police psokologe mundohet qe te binde nje ish polic te mos hidhet nga nje nje ndertese ne Manhattan tek ndertesa perballe po vidhet diamnti me i madh ne histori.

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1568338/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Filefactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Nderkohe qe nje police psokologe mundohet qe te binde nje ish polic te mos hidhet nga nje nje ndertese ne Manhattan tek ndertesa perballe po vidhet diamnti me i madh ne histori.

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1568338/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Filefactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Tangled (2010) Dubluar ne Shqip

Rapunzel Vajza me floket e gjate magjike ka shpenzuar gjithë jetën e saj në një kullë, por tani që një hajdut iarratisur ka ngecur ne kulle me te, ajo është gati për të zbuluar botën për herë të parë, dhe te zbuloje kush eshte ajo ne te vertete.

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0398286/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Rapunzel Vajza me floket e gjate magjike ka shpenzuar gjithë jetën e saj në një kullë, por tani që një hajdut iarratisur ka ngecur ne kulle me te, ajo është gati për të zbuluar botën për herë të parë, dhe te zbuloje kush eshte ajo ne te vertete.

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0398286/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded

The Best Of Apartamenti 2XL (2010)

"Apartamenti 2Xl" nje spektakel i bazuar mbi improvizimin,lirshmerine dhe spontalitetin beri qe shume shpejt ai te pelqehej dhe te krijonte nje audience te madhe ne nje hark shume te shkurter kohor. Mbi Apartamentin 2Xl Spektakli i humorit zhvillohet ne nje salle teatri te pershtatur dhe arreduar si nje ambient shtepie.Gjithcka do te ndodhe ne shtepine ku bashkjetojne aktoret Gentjan Zenelaj,Julian Deda dhe Ermal Mamaqi.Bashkejeteses se djemve i shtohet dhe aktorja e re dhe shume e talentuar Lisa Kujovska,njeelement femer jo si shabllonet qe jemi mesuar te shikojme rendom ne ekranet tona.Aktoret dine vetem fillimin e historise dhe ate cka me vone moderatori Turjan Hysko i udhezon permes kufjeve. Aktoret jane te "detyruar" t'i binden cfardolloj urdheri te dhene nga moderatori dhe ne qofte se ai mund te jete i sikletshem dhe i pape;qyer nga ata. I Ftuari surprize Ne Cdo puntate ka me shume se nje te ftuar surprize duke bere te mundur qe ai dhe aktoret te bashkeveprojne me njeri tjetrin.Per here te pare kengetare,aktore,sportiste,politikane dhe te tjere personazhe te shquar do te zbresin ne skene per tu vendosur ne situata te ndryshme dhe per te luajtur personazhe te larmishme. Perbehet Nga 2 Cd cdo Cd me nga 2 Ore +. NUk I JEPET LEJE ASNJE FAQEJE TE KOPJOJE MATERIALIN. The Best Of Apartamenti 2XL (2010) CD 1+Cd 2

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory Cd 2

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

"Apartamenti 2Xl" nje spektakel i bazuar mbi improvizimin,lirshmerine dhe spontalitetin beri qe shume shpejt ai te pelqehej dhe te krijonte nje audience te madhe ne nje hark shume te shkurter kohor. Mbi Apartamentin 2Xl Spektakli i humorit zhvillohet ne nje salle teatri te pershtatur dhe arreduar si nje ambient shtepie.Gjithcka do te ndodhe ne shtepine ku bashkjetojne aktoret Gentjan Zenelaj,Julian Deda dhe Ermal Mamaqi.Bashkejeteses se djemve i shtohet dhe aktorja e re dhe shume e talentuar Lisa Kujovska,njeelement femer jo si shabllonet qe jemi mesuar te shikojme rendom ne ekranet tona.Aktoret dine vetem fillimin e historise dhe ate cka me vone moderatori Turjan Hysko i udhezon permes kufjeve. Aktoret jane te "detyruar" t'i binden cfardolloj urdheri te dhene nga moderatori dhe ne qofte se ai mund te jete i sikletshem dhe i pape;qyer nga ata. I Ftuari surprize Ne Cdo puntate ka me shume se nje te ftuar surprize duke bere te mundur qe ai dhe aktoret te bashkeveprojne me njeri tjetrin.Per here te pare kengetare,aktore,sportiste,politikane dhe te tjere personazhe te shquar do te zbresin ne skene per tu vendosur ne situata te ndryshme dhe per te luajtur personazhe te larmishme. Perbehet Nga 2 Cd cdo Cd me nga 2 Ore +. NUk I JEPET LEJE ASNJE FAQEJE TE KOPJOJE MATERIALIN. The Best Of Apartamenti 2XL (2010) CD 1+Cd 2

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory Cd 2

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

50/50 (2011) Me Titra Shqip

Frymëzuar nga një histori të vërtetë, një komedi përqendruar mbi një djalë 27-vjeçar që mëson për diagnozën e tij të kancerit, si dhe luftën e tij të mëvonshëm për të mundur e sëmundjen.

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1306980/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

Frymëzuar nga një histori të vërtetë, një komedi përqendruar mbi një djalë 27-vjeçar që mëson për diagnozën e tij të kancerit, si dhe luftën e tij të mëvonshëm për të mundur e sëmundjen.

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1306980/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

The Samaritan (2012) Me Titra Shqip

Pas njëzet vjet në burg, Foley ka përfunduar me jetën e tij te prishur. Kur ai takonn një grua të pakapshme të re me emrin Iris, mundësia e një fillim të ri duket reale.Por e shkuara e tij behet nje pengese e forte.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Pas njëzet vjet në burg, Foley ka përfunduar me jetën e tij te prishur. Kur ai takonn një grua të pakapshme të re me emrin Iris, mundësia e një fillim të ri duket reale.Por e shkuara e tij behet nje pengese e forte.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

City of Angels (1998) Me Titra Shqip

Zhanri: Dramë | Fantazi | Romancë Premiera : 10 prill 1998 (SHBA) Kohëzgjatja: 114 min Regjisor: Brad Silberling Në rolet kryesor: Nicolas Cage, Meg Ryan dhe Andre Braugher (nqs ndokush arrin ta perktheje pershkrimin e IMBD ta lere poshte tek komenti une nuk arrita ta perktheja per vete :P)

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

Zhanri: Dramë | Fantazi | Romancë Premiera : 10 prill 1998 (SHBA) Kohëzgjatja: 114 min Regjisor: Brad Silberling Në rolet kryesor: Nicolas Cage, Meg Ryan dhe Andre Braugher (nqs ndokush arrin ta perktheje pershkrimin e IMBD ta lere poshte tek komenti une nuk arrita ta perktheja per vete :P)

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

The Eagle (2011) Me Titra Shqip

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Balkan Bazaar (2011) Me Titra Shqip

Do i shisnit ju kockat e babait ose te gjyshit nese ky do ishte nje biznes qe ju ben milioner ?Joli dhe Orsola (personazhet) zbulojne ne nje fshat te Shqiperise se jugut tregtine me te shipfur ku kockat mund te blihen e shiten!Pse te mos perftiojne ata vete duke shitur kockat e babait e gjyshit ne kembim te dashurise se vertete ?Ngjarja bazohet ne histori te vertete ndodhur vite me pare ne nje fshat te Shqiperise se Jugut!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Do i shisnit ju kockat e babait ose te gjyshit nese ky do ishte nje biznes qe ju ben milioner ?Joli dhe Orsola (personazhet) zbulojne ne nje fshat te Shqiperise se jugut tregtine me te shipfur ku kockat mund te blihen e shiten!Pse te mos perftiojne ata vete duke shitur kockat e babait e gjyshit ne kembim te dashurise se vertete ?Ngjarja bazohet ne histori te vertete ndodhur vite me pare ne nje fshat te Shqiperise se Jugut!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Skubi Du 2 - Perbindeshat u cliruan (2004) Dubluar ne Shqip

Shoqeria misterit duhet te shpetoje Coolsville nga sulmi i disa perbindshave te risjelle ne jete nga nje i lige qe perpiqet te nxjerr keq shoqerine!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Shoqeria misterit duhet te shpetoje Coolsville nga sulmi i disa perbindshave te risjelle ne jete nga nje i lige qe perpiqet te nxjerr keq shoqerine!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

 
Copyright © 2011. Filma Me Titra Shqip - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger