50/50 (2011) Me Titra Shqip

Frymëzuar nga një histori të vërtetë, një komedi përqendruar mbi një djalë 27-vjeçar që mëson për diagnozën e tij të kancerit, si dhe luftën e tij të mëvonshëm për të mundur e sëmundjen.

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1306980/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

Share this article :

Post a Comment

 
Copyright © 2011. Filma Me Titra Shqip - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger