Recent Movies

Journey 2: The Mysterious Island (2012) Me Titra Shqip

Sean Anderson behet partnere me bashkeshortin e nenes se tij ne perpjekje per te gjetur gjyshin e tij qe mendohet se ka humbur ne nje ishull misterioz!Nje Film plot Aventure

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1397514/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Sean Anderson behet partnere me bashkeshortin e nenes se tij ne perpjekje per te gjetur gjyshin e tij qe mendohet se ka humbur ne nje ishull misterioz!Nje Film plot Aventure

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1397514/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded

American Pie 7 The Book of Love (2009) Me Titra Shqip

Tete vjet pas filmit te pare Embelsi Amerikane,3 te rinj te virgjer,gjejne ne biblioten e shkolles East Great Falls High Biblen e Seksit!

Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1407050/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Tete vjet pas filmit te pare Embelsi Amerikane,3 te rinj te virgjer,gjejne ne biblioten e shkolles East Great Falls High Biblen e Seksit!

Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1407050/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Finding Nemo (2003)Dubluar ne Shqip

Nje Aventure nen-ujore babe e bire!Nemo I grabitur nga shtepia a tij ne korale per fundon ne Sydney ndersa babai po e kerkon!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0266543/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Nje Aventure nen-ujore babe e bire!Nemo I grabitur nga shtepia a tij ne korale per fundon ne Sydney ndersa babai po e kerkon!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0266543/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Mulan (1998) Dubluar Ne Shqip

Mulan (1998) Dubluar Ne Shqip Per Te shpetuar babane e saj nga vdekja ne Lufte,nje vajze e "cmendur" kineze shkon ne vendin e te atit ne lufte dhe behet Heroina me e madhe e kines!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0120762/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Mulan (1998) Dubluar Ne Shqip Per Te shpetuar babane e saj nga vdekja ne Lufte,nje vajze e "cmendur" kineze shkon ne vendin e te atit ne lufte dhe behet Heroina me e madhe e kines!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0120762/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) Me titra Shqip

Skuadra Impf Mbyllet pasi perfshihet ne nje sulm me bomba ne Cremlin!Ethan Hunt dhe skuadra e tij jane te detyruar te pastojne emrin e skuadres te tyre duke u perfshire ne aksione shume te rrezikshme!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1229238/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:OVFile

*Shiko në:NOsVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Filefactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Skuadra Impf Mbyllet pasi perfshihet ne nje sulm me bomba ne Cremlin!Ethan Hunt dhe skuadra e tij jane te detyruar te pastojne emrin e skuadres te tyre duke u perfshire ne aksione shume te rrezikshme!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1229238/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:OVFile

*Shiko në:NOsVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Filefactory

*Shkarko Nga:Uploaded

South Park (1997) Dubluar ne Shqip

South Park është një film i animuar me katër femije gojëndyrë në klasën e 3, Stan, Kyle, Kenny dhe Cartman. Ngjarjet ndodhin në qytetin Jofunksional Kolorado të South Park.

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0121955/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:OVFile

*Shiko në:NOsVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Filefactory

*Shkarko Nga:Uploaded

South Park është një film i animuar me katër femije gojëndyrë në klasën e 3, Stan, Kyle, Kenny dhe Cartman. Ngjarjet ndodhin në qytetin Jofunksional Kolorado të South Park.

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0121955/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:OVFile

*Shiko në:NOsVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Filefactory

*Shkarko Nga:Uploaded

Puss in Boots (2011) Dubluar ne Shqip

Historia e Macokut me Cizme perpera se te takonte Shrekun dhe miqte e tiJ!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0448694/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Uploaded Info! Puss in Boots (2011) me titra Shqip Filma Me Titra Shqip Filma te Duluar ne Shqip

Historia e Macokut me Cizme perpera se te takonte Shrekun dhe miqte e tiJ!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt0448694/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Uploaded Info! Puss in Boots (2011) me titra Shqip Filma Me Titra Shqip Filma te Duluar ne Shqip

Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2011) Me Titra Shqip

Nicolas Cage vjen serisht ne rolin e tij si Johnny Blaze në Ghost Rider; shpirti i hakmarrjes. Ai po fshihet ne Europen lindeore kur therritet qe te ndaloje Djallin te marre nje forme njerzore

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1071875/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Uploaded Info Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2011) me titra Shqip Filma Me Titra Shqip Filma te Duluar ne Shqip

Nicolas Cage vjen serisht ne rolin e tij si Johnny Blaze në Ghost Rider; shpirti i hakmarrjes. Ai po fshihet ne Europen lindeore kur therritet qe te ndaloje Djallin te marre nje forme njerzore

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1071875/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Uploaded Info Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2011) me titra Shqip Filma Me Titra Shqip Filma te Duluar ne Shqip

A Gang Story (2011) Me Titra Shqip

Pasi u rrit ne nje kamp cigan, Edmond Vidal, aka Momon, ka ruajtur një ndjenjë të besnikërisë, të familjes dhe krenari perorigjinën e tij.Miku i tij eshte Serge Suttel ,te 2 bashke bene burg per vjedhjen e nje arke me qershi. Të dy prej tyre në mënyrë të pashmangshme u përfshirë në krimin e organizuar.pasi dolen nga burgu ata formuan "Banden e Lionezeve" duke u bere hajdutët më famëkeq të armatosur të viteve 1970. Vjedhjet e tyre te papërmbajtshme përfunduan në vitin 1974 me një arrestim spektakolar. Sot Momo duke u afruar te 60-jetave do te harroje nje pjese te jetes se stij. Ai ka gjetur paqen me pensionin nga "biznesi i meparshem". Ai jeton me gruan e tij të gruan e tij Janou dhe me fëmijët e nipërit e tij ne nje jete te qete e plot qetesi!Qetsia prishet kur miku i tij i vjeter Serge Suttel kthehet ...

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1741542

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded Info A Gang Story (2011) me titra Shqip Filma Me Titra Shqip Filma te Duluar ne Shqip

Pasi u rrit ne nje kamp cigan, Edmond Vidal, aka Momon, ka ruajtur një ndjenjë të besnikërisë, të familjes dhe krenari perorigjinën e tij.Miku i tij eshte Serge Suttel ,te 2 bashke bene burg per vjedhjen e nje arke me qershi. Të dy prej tyre në mënyrë të pashmangshme u përfshirë në krimin e organizuar.pasi dolen nga burgu ata formuan "Banden e Lionezeve" duke u bere hajdutët më famëkeq të armatosur të viteve 1970. Vjedhjet e tyre te papërmbajtshme përfunduan në vitin 1974 me një arrestim spektakolar. Sot Momo duke u afruar te 60-jetave do te harroje nje pjese te jetes se stij. Ai ka gjetur paqen me pensionin nga "biznesi i meparshem". Ai jeton me gruan e tij të gruan e tij Janou dhe me fëmijët e nipërit e tij ne nje jete te qete e plot qetesi!Qetsia prishet kur miku i tij i vjeter Serge Suttel kthehet ...

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1741542

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded Info A Gang Story (2011) me titra Shqip Filma Me Titra Shqip Filma te Duluar ne Shqip

Killer Elite (2011)

Kur Mesuesi i tij zihet rob nje Antar i Forcave Speciale angleze detyrohet te futet perseri ne aksion!Misioni i tij te vrase 3 vrases te derguar nga udheheqesit e tyre dinake!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1448755/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded Info! Killer Elite (2011) me titra Shqip Filma Me Titra Shqip Filma te Duluar ne Shqip

Kur Mesuesi i tij zihet rob nje Antar i Forcave Speciale angleze detyrohet te futet perseri ne aksion!Misioni i tij te vrase 3 vrases te derguar nga udheheqesit e tyre dinake!

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1448755/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:FileFactory

*Shkarko Nga:Uploaded Info! Killer Elite (2011) me titra Shqip Filma Me Titra Shqip Filma te Duluar ne Shqip

The Vow (2012)

Paige Humb memorien ne nje aksident me makine!I shoqi i saj Leo ben cdo gje per te fituar zemren e saj perseri.

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1606389/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:OVFile

*Shiko në:NOsVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Filefactory

*Shkarko Nga:Uploaded The Vow (2012) me titra Shqip Filma Me Titra Shqip Filma te Duluar ne Shqip

Paige Humb memorien ne nje aksident me makine!I shoqi i saj Leo ben cdo gje per te fituar zemren e saj perseri.

*Më Tepër: http://www.imdb.com/title/tt1606389/

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:OVFile

*Shiko në:NOsVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:Filefactory

*Shkarko Nga:Uploaded The Vow (2012) me titra Shqip Filma Me Titra Shqip Filma te Duluar ne Shqip

 
Copyright © 2011. Filma Me Titra Shqip - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger