Recent Movies

The Expendables 2 (2012) Me Titra Shqip

Zoti Chuck Norriz i bashkon dhe njehere mercenaret per ate qe duhej te ishte nje detyre e lehte,por kur njeri nga njerzit e tyre vritet ne krye te detyres deshira per hakmarrje i shtyn ata te hyjne thelle ne territorin e armikut i vendose perpara nje kercenimi te paparitur!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Zoti Chuck Norriz i bashkon dhe njehere mercenaret per ate qe duhej te ishte nje detyre e lehte,por kur njeri nga njerzit e tyre vritet ne krye te detyres deshira per hakmarrje i shtyn ata te hyjne thelle ne territorin e armikut i vendose perpara nje kercenimi te paparitur!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:Putlocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Ninja Assassin (2009) Me Titra Shqip

Nje Ninja I ri rikthehet per te mbrojtur jetimoren ku ishte rritur.si kundershtar do kete nje ninja nga klani i tij.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Nje Ninja I ri rikthehet per te mbrojtur jetimoren ku ishte rritur.si kundershtar do kete nje ninja nga klani i tij.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Lol (2012) Me Titra Shqip

Me FIllimin e vitit te ri SHkollor zemra e Loles thyhet nga i dashuri i saj!Ajo suprizohet nga Kyle shokui i saj i ngushte, nje muzikant premtues i cili i shfaq ndjenjat!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Me FIllimin e vitit te ri SHkollor zemra e Loles thyhet nga i dashuri i saj!Ajo suprizohet nga Kyle shokui i saj i ngushte, nje muzikant premtues i cili i shfaq ndjenjat!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Clash of the Titans (2010) Me Titra Shqip

I biri i vdekshëm i Zeusit në një udhëtim i rrezikshëm për të ndaluar Boten e Nendheshme te perhape ligesine e saj ne Toke e ne qiell!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

I biri i vdekshëm i Zeusit në një udhëtim i rrezikshëm për të ndaluar Boten e Nendheshme te perhape ligesine e saj ne Toke e ne qiell!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011) Me Titra Shqip Jack Sparrow dhe Barbarosa ne nje kerkim per te gjetur burimin e rinise te perjetshme.Telashet fillojne kur zbulojne se Mjeker Ziu dhe Vajza e tij(ish e dashura Jack)gjithashtu po kerkojne "Fontanen e Rinise".

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011) Me Titra Shqip Jack Sparrow dhe Barbarosa ne nje kerkim per te gjetur burimin e rinise te perjetshme.Telashet fillojne kur zbulojne se Mjeker Ziu dhe Vajza e tij(ish e dashura Jack)gjithashtu po kerkojne "Fontanen e Rinise".

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Simbad Detari (2003) Dubluar ne Shqip

Marinari Legjendare Simbadi eshte futur ne kurth nga perendesha Iris per vjedhjen e librit te Paqes!Ai duhet te udhetoje deri ne fund te botes per te rikthyer librin dhe te shpetoje jeten e mikut te tij te femijerise princit Proteus.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DWnVideo

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Marinari Legjendare Simbadi eshte futur ne kurth nga perendesha Iris per vjedhjen e librit te Paqes!Ai duhet te udhetoje deri ne fund te botes per te rikthyer librin dhe te shpetoje jeten e mikut te tij te femijerise princit Proteus.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DWnVideo

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

State of Play (2009) Me Titra Shqip

Një ekip i punës hetimore gazetarësh së bashku me një agjent të policisë në përpjekje për të zgjidhur vrasjen e mësueses se një kongresmeni!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Një ekip i punës hetimore gazetarësh së bashku me një agjent të policisë në përpjekje për të zgjidhur vrasjen e mësueses se një kongresmeni!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

The Hangover Part II (2011) Me Titra Shqip

Dy vjet pasi festa e beqaruise në Las Vegas, Phil, Stu, Alan, dhe jet Doug shkuan ne Tajlandë për martesën e Stu-së. Plani i Stu-së për një paradrekë te ndrydhur para-martese, nuk shkon sic e kishte parashikuar.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DwnVideo

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Dy vjet pasi festa e beqaruise në Las Vegas, Phil, Stu, Alan, dhe jet Doug shkuan ne Tajlandë për martesën e Stu-së. Plani i Stu-së për një paradrekë te ndrydhur para-martese, nuk shkon sic e kishte parashikuar.

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DwnVideo

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

John Carter (2012) Me Titra Shqip

Teletransportuar ne Mars,nje veteran i luftes Civile zbulon aty nje planet te banuar nga krijesa gjigante 12-kembe te gjata!Duke qene i burgusor i ketyre krijesave ai arratiset per ti ardhur ne ndihme nje princeshe qe ka nevoje per nej shpetimtare!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Teletransportuar ne Mars,nje veteran i luftes Civile zbulon aty nje planet te banuar nga krijesa gjigante 12-kembe te gjata!Duke qene i burgusor i ketyre krijesave ai arratiset per ti ardhur ne ndihme nje princeshe qe ka nevoje per nej shpetimtare!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Përbindëshat Kundër Alienëve (2009) Dubluar ne Shqip

Kur nje meteor Godet nje grua te zakonshme,ajo kthehet ne nje grua gjigante me fuqi te jashtezakonshme!Bashke me nje grup perbindeshash te tjere te krijuar nder vite ajo mbron token kunder alieneve!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DwnVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Kur nje meteor Godet nje grua te zakonshme,ajo kthehet ne nje grua gjigante me fuqi te jashtezakonshme!Bashke me nje grup perbindeshash te tjere te krijuar nder vite ajo mbron token kunder alieneve!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DwnVideo

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Black Gold (2011) Me Titra Shqip

Ngjarja Vendoset ne vitin 1930 koha kur vendet arabe filluan te rimekembeshin shume shpejte me arin e zi (naften).Historia flet per nje Prins te ri arab qe kishte nje baba konservator dhe nje njerk modern qe kishin pikpamje te ndryshme per naften!Cfare do vendose Princi ?

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DWNShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Ngjarja Vendoset ne vitin 1930 koha kur vendet arabe filluan te rimekembeshin shume shpejte me arin e zi (naften).Historia flet per nje Prins te ri arab qe kishte nje baba konservator dhe nje njerk modern qe kishin pikpamje te ndryshme per naften!Cfare do vendose Princi ?

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DWNShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

What Happens in Vegas (2008) Me titra shqip

Ngjarja zhvillohet ne Vegas!Dy persona pas nje nate qejffi dhe ne gjendje te dehur martohen!Njeri nga to fiton nje xheckpot!Te palumutur mundohen te ndahen dhe te perfitojne sa me shume para por dashurohen gjate kesaj kohe!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DWNShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Ngjarja zhvillohet ne Vegas!Dy persona pas nje nate qejffi dhe ne gjendje te dehur martohen!Njeri nga to fiton nje xheckpot!Te palumutur mundohen te ndahen dhe te perfitojne sa me shume para por dashurohen gjate kesaj kohe!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DWNShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Madagascar 2 Arratisje ne Afrike(2008) Dubluar ne Shqip

Vazhdim i Madagascar (2005)!Tani kafshet jane arratisur nga kopeshti dhe kane shkuar ne Afrike!Aty Alex(luani) takohet me pjesen tjeter te familjes se tij po ka probleme komunikimi pasi ka kaluar shume kohe ne kopshtin zologjik!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DWNShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Vazhdim i Madagascar (2005)!Tani kafshet jane arratisur nga kopeshti dhe kane shkuar ne Afrike!Aty Alex(luani) takohet me pjesen tjeter te familjes se tij po ka probleme komunikimi pasi ka kaluar shume kohe ne kopshtin zologjik!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DWNShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Madagascar (2005) Dubluar ne Shqip

Te Edukuar me ide ne kopshtin zologjik me asnjë ide se çfarë është në të vërtetë jeta e egër, katër kafshët nga Nju Jorku ikin nga kopshtin zoologjik, te ndihmuar nga katër penguin, dhe e gjejnë veten në Madagaskar, në mesin e një bandë lemuresh te cmendur!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DWNShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Te Edukuar me ide ne kopshtin zologjik me asnjë ide se çfarë është në të vërtetë jeta e egër, katër kafshët nga Nju Jorku ikin nga kopshtin zoologjik, te ndihmuar nga katër penguin, dhe e gjejnë veten në Madagaskar, në mesin e një bandë lemuresh te cmendur!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:DWNShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Assassin's Bullet (2012) Me Titra Shqip

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

StreetDance 2 (2012) Me Titra Shqip

Pasi u poshterua nga Grupi i kercimit "Te pamposhturit",kercimtari i rruges Ash perpiqet te mbledhe kercimtaret me te mire nga e gjithe bota per nje tjeter beteje kercimi!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Pasi u poshterua nga Grupi i kercimit "Te pamposhturit",kercimtari i rruges Ash perpiqet te mbledhe kercimtaret me te mire nga e gjithe bota per nje tjeter beteje kercimi!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Accepted (2006) Me Titra Shqip

NJe djale i cili refuzohet nga cdo kollegj ne te cilin aplikon perpiqet te krijoje kolegjin e tij te quajtur South Harmon Institute of Technology ne nje godine te braktisur prane qytetit!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

NJe djale i cili refuzohet nga cdo kollegj ne te cilin aplikon perpiqet te krijoje kolegjin e tij te quajtur South Harmon Institute of Technology ne nje godine te braktisur prane qytetit!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

The Dark Knight Rises (2012) Me Titra Shqip

Kane kaluar 8 vjet qekur Batman u zhduk nje nate duke u kthyer ne ate cast nga hero ne nje te arratisur. Duke marre persiper fajin per vdekjen e D.A. Harvey Dent.Kaloresi I Nates ka sakrifikuar cdo gje per ate qe ai dhe komisioneri Gordon konsideronin si te “miren e madhe.” Por gjerat do te ndryshojne kur dalin ne skene nje Mace hajdute me nje axhende misterioze dhe Bane, nje terrorist I maskuar, planet mizore te se cilit e cojne Bruce te kthehet perseri rolin e batman. Nje Super Film me Titra Shqip!Do i behet Update sa here te dalin nje kualitet me i mire!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:VideoPP

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Kane kaluar 8 vjet qekur Batman u zhduk nje nate duke u kthyer ne ate cast nga hero ne nje te arratisur. Duke marre persiper fajin per vdekjen e D.A. Harvey Dent.Kaloresi I Nates ka sakrifikuar cdo gje per ate qe ai dhe komisioneri Gordon konsideronin si te “miren e madhe.” Por gjerat do te ndryshojne kur dalin ne skene nje Mace hajdute me nje axhende misterioze dhe Bane, nje terrorist I maskuar, planet mizore te se cilit e cojne Bruce te kthehet perseri rolin e batman. Nje Super Film me Titra Shqip!Do i behet Update sa here te dalin nje kualitet me i mire!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:VideoPP

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Piranha 3DD (2012) Me Titra Shqip

Pas ngjarjeve ne liqenin Viktoria prehistoriku gjakpires Phirania gjen nje rruge kalimi per tek nje park ujor i sapohapor! Filmi keshillohet te ndiqet Mbi moshen 16 Vjec!Skena erotike + horror!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Pas ngjarjeve ne liqenin Viktoria prehistoriku gjakpires Phirania gjen nje rruge kalimi per tek nje park ujor i sapohapor! Filmi keshillohet te ndiqet Mbi moshen 16 Vjec!Skena erotike + horror!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Prince of Persia: The Sands of Time (2010) Me Titra

Nje Princ i ri i arritisur se bashku me nje princeshe duhet te ndalojne nje nje te "lige" qe te shkaterroje boten me ane te nje kame qe mundeson levizjen ne kohe!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Nje Princ i ri i arritisur se bashku me nje princeshe duhet te ndalojne nje nje te "lige" qe te shkaterroje boten me ane te nje kame qe mundeson levizjen ne kohe!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Aventurat e Tintinit (2011) Dubluar ne Shqip

Aventurat e hetuesit te ri Tin Tin dhe kapitenit Merluc!Te dy nisen ne nje udhetim per te gjetur thesarin e humbur te paraardhesve te Kapitenit Merluc, ato sjane te vetmit qe po kerkojne thesarin.Shume peripeci i presin gjate rruges...

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

Aventurat e hetuesit te ri Tin Tin dhe kapitenit Merluc!Te dy nisen ne nje udhetim per te gjetur thesarin e humbur te paraardhesve te Kapitenit Merluc, ato sjane te vetmit qe po kerkojne thesarin.Shume peripeci i presin gjate rruges...

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

*Shkarko Nga:Bitshare

500 Days of Summer (2009) Me Titra Shqip

Nje Komedi romantike per nje vajze qe nuk beson ne dashurine e vertete dhe djaloshin qe dashurohet pas saj!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Nje Komedi romantike per nje vajze qe nuk beson ne dashurine e vertete dhe djaloshin qe dashurohet pas saj!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

300 Spartanet (2006) Me Titra Shqip

Mbreti Leonoda dhe 300 Lufteteret e tij Luftojne ne nje beteje te paharrueshme kunder ushtrise se panumert te Mbretit Xerxes!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Mbreti Leonoda dhe 300 Lufteteret e tij Luftojne ne nje beteje te paharrueshme kunder ushtrise se panumert te Mbretit Xerxes!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Q (2011) Me Titra Shqip

Në një kontekst shoqëror të prekur nga kriza ekonomike në mbarë vendin, jeta e disa njerëzve do të kthehet përmbys, pasi ata të takohen Cecilen, një femër pasionante dhe aventuriere. Filmi Permban Skena Erotike eshte i keshillueshem mbi moshen 18 Vjec!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Në një kontekst shoqëror të prekur nga kriza ekonomike në mbarë vendin, jeta e disa njerëzve do të kthehet përmbys, pasi ata të takohen Cecilen, një femër pasionante dhe aventuriere. Filmi Permban Skena Erotike eshte i keshillueshem mbi moshen 18 Vjec!

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Tony 10 (2012) Me Titra Shqip

Eshte nje film familjar i cili tregon historine e pabesueshme te nje djaloshi dhjetevjecar, te Tonit, babai i te cilit nga nje komandues vinci beht nje sekretar shteti. Si perfundim, prinderit e djaloshit arrijne ne divorc, dhe ai ben te pamunduren per ti bashkuar perseri. A kerkon akoma dhe ndihmen e Mbretereshes

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

Eshte nje film familjar i cili tregon historine e pabesueshme te nje djaloshi dhjetevjecar, te Tonit, babai i te cilit nga nje komandues vinci beht nje sekretar shteti. Si perfundim, prinderit e djaloshit arrijne ne divorc, dhe ai ben te pamunduren per ti bashkuar perseri. A kerkon akoma dhe ndihmen e Mbretereshes

*Më Tepër: IMBD

*Shiko në:PutLocker

*Shiko në:SockShare

*Shiko në:NovaMov

*Shiko në:NosVideo

*Shiko në:NoWVideo

*Shkarko Nga:RaPidShare

*Shkarko Nga:DepositFiles

 
Copyright © 2011. Filma Me Titra Shqip - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger